AjankohtaistaAvoinna talviaukioloaikojen mukaisesti

Palvelemme talviaukioloaikojen mukaisesti ma-to 11-17, perjantaisin olemme suljettu. Normaaliin aukioloaikaan siirtymisestä ilmoitamme myöhemmin erikseen.

Tervetuloa asioimaan!


Talven aukioloajat 15.11. alkaen

Siirrymme talviaukioloaikaan 15.11.2021 alkaen. Tuolloin palvelemme Ma-To klo 11-17, Perjantaisin olemme suljettu.

Talvilomaa vietämme 20.12.2021 - 10.1.2022 välisellä ajalla. Sen jälkeen palvelemme talven aukioloaikojen mukaisesti. Kesäaukioloaikaan palaamisesta ilmoitamme erikseen.


Juhannusviikko (vk 25)


Juhannusviikolla palvelemme ma-ke 9.30-17.00, ja torstaina 9.30-16.00. Perjantaina liikkeemme on suljettu. -Hyvää Juhannusta!


Maailmanlaajuinen tilanne varaosa, -ja tarvike saatuvuuksissa

Kuten monet ovat varmasti jo lukeneet ja huomanneet, on koronaviruksen myötä polkupyöräilyn suosio lähtenyt suureen kasvuun. -Tämän seurauksena niin polkupyörien kuin varaosien ja tarvikeidenkin osalta ollaan tilanteessa, jossa polkupyörien, varaosien sekä tarvikkeiden saatavuus on tiettyjen komponenttejen osalta jopa erittäin huono.

Iltasanomien linkki aiheeseen;


Lahjakortit

Meiltä myös lahjakortit pyörän huoltoihin ja/tai varaosa ostoksiin. Lahjakortti on oiva tapa ilahduttaa pyöräilevää ystävää tai perheenjäsentä merkkipäivänä, jouluna tai ihan muuten vaan.

Lahjakortin voi ostaa mymmälästä vapaasti valittavalla summalla.

-Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Covid-19

Koronavirus epidemian aikaan palvelemme normaalisti.

Huomioimme kuitenkin viruksen aiheuttamat riskit ja sen vaikutukset jokapäiväisessä toiminnassamme. Myymälässä asioidessasi huolehdithan riittävästä turvaetäisyydestä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan. Kiitos.

Huollon tiedustelut puhelimitse

Tiedustellessanne huolto/korjaus arviota puhelimitse, mainitsethan jos kyseessä on sähköpyörä. Puhelimessa annettu hinta-arvio on suuntaa antava ja se vahvistetaan paikan päällä.